RSS

ideja…

Chaturanga je galerija unikatnih ručnih radova, koja je nastala iz hobija i mašte. Kao što sam naziv kaže (chaturanga-preteča šaha), glavna tema je šah, odakle je i krenula cela ideja o galeriji.

Galerija Chaturanga je pravo mesto za ljubitelje saha, koji sem sahovskih tabli i sahovskih figura mogu pronaći i sadržaje o zbivanjima u svetu saha, anegdote i zanimljivosti, sahovske vesti…

Sahovske table i sahovske figura su unikati.  Uz sahovske table i figure tu je i niz kućnih dekoracija, sitnih asesoara i ostalo što iz ideje može da preraste u delo. U ponudi su podne lampe, stone lampe, ramovi za ogledala, police, razna postolja, drzaci, kutije za nakit, vaze i još mnogo detalja.  Materijal koji se koriste je uglavnom puno drvo, koje može da se kombinuje sa farbanim staklom. Pored drveta tu su i ostali topli materijali kao što su furnirani medijapan, sirovi medijapan… Proizvodi su zaštićeni vodenim lakovima, nitro bojama i u određenim situacijama poliuretanskim dvokomponentnim bojama i to je sve u ponudi u različitim procentima sjaja. Sve je to, naravno, rucni rad i unikat.

Moguća je i izrada kucnih asesoara po vašoj želji.

 

Postavi komentar